Quantcast
Channel: تبریز شهر آرزوها
Viewing all 652 articles
Browse latest View live

خلق بزرگترین تندیس استاد شهریار بر صخره‌های کوه عینالی

$
0
0
در قالب یک اثر سنگی رئال به اجرا رسید؛
خلق بزرگترین تندیس استاد شهریار بر صخره‌های کوه عینالی
 
 

 مدیر عامل سازمان توسعه‌‌ وعمران‌ عون‌بن‌علی از پرده برداری بزرگترین تندیس سنگی استاد شهریار در تفرجگاه عینالی خبر داد.

غلامرضا وصالی افزود: در راستای ایجاد بسترهای لازم گردشگری و معرفی فرهنگ و تاریخ بومی منطقه به گردشگران، با هماهنگی سازمان زیباسازی شهرداری تبریز پس از بررسی های کارشناسی، ایده ساخت تندیس  روی صخره‌های بزرگ تفرجگاه عینالی توسط دو هنرمند و استاد سنگ تراش تبریزی آقایان سیامک و سعید اولاد دمشق مورد موافقت قرار گرفت.




وی ادامه داد: با شروع عملیات اجرایی این ایده، از اردیبهشت ماه سال جاری، تندیس سنگی استاد شهریار به سبک رئال به ارتفاع ده متر به ثمر رسید.

وصالی با بیان این که این تندیس در نوع خود بی نظیر و  بزرگترین اثر سنگی رئال در کشورمان محسوب می‌شود، اظهار داشت: این اثر نفیس، با چکش و قلم اجرا شده و در مقایسه با تندیس های ساخته شده از فایبرگلاس دارای ماندگاری بیشتری است.

مدیر عامل سازمان توسعه‌‌ وعمران‌ عون‌بن‌علی از اعلام آمادگی این سازمان برای استمرار این ایده در مورد سایر مفاخر و مشاهیر شهر تبریز خبر داد و افزود: سنگ‌ها و صخره‌های داخل تفرجگاه عون‌بن‌علی فرصت ارزنده‌ای است که می‌تواند با حمایت هنرمندان پیکرتراش، علاوه بر معرفی مفاخر شهر تبریز به گردشگران، به تقویت جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی این منطقه بینجامد


تبريز ؛ شهر خانه‌هاي قاجاري

$
0
0
 
 شهر خانه‌هاي قاجاري نیازمند توجه مسئولین به این گوهر های ارزشمند
 
 
شهر تبریز به عنوان مرکز ولایت عهدنشین عصر قاجار و دومین شهر پر رونق کشور از لحاظ داشتن خانه­ های قدیمی، بسیار در خور توجه است. طبق مطالعات اولیه، حدود 500 خانه قدیمی ارزشمند در شهر تبریز وجود دارد که از این میان نزدیک به هشتاد باب از آنها با معرفی مدیریت میراث فرهنگی، با کاربری فرهنگی تثبیت شده­اند تا از گزند تخریب مصون بمانند
 تبریز یکی از مهمترین شهرهای کشور با پیشینه غنی تاریخی فرهنگی است که از گذشته‌های دور بنیانگذار بسیاری از سبک‌های هنری و پیشگام در عرصه‌های فرهنگی اجتماعی بوده است.
 

تبریز سده معاصر را شهر نخستین ها نامیده‌اند. راه اندازی نخستین مدرسه به سبک نوین ، تاسیس نخستین چاپخانه و کتابخانه ، سالن نمایش ، انجمن ادب فارسی ، مجموعه دانشگاهی ، شهرداری ، شورای شهر ، کلانتری و دهها مظهر تمدن جدید در ایران برای نخستین بار در این شهر بنا شده است.

تبریز در کنار آثارمهم تاریخی و بناهای ماندگارفراوان بزرگترین دانشگاه دوران گذشته «ربع رشیدی» را در خود جای داده و در بسیاری از عرصه‌های فرهنگی و علمی پیشتاز بوده است.

درخشش فرش تبریز از زمان شاه عباس تاکنون ادامه داشته و هرگز فعالیت این صنعت تعطیل نشده و این همه فقط گوشه‌هایی از دیدنی‌های سحرانگیز تبریز کهن است.

با توجه به آنچه گفته شد، شهر تبریز به دلیل پیشینه کهن خود دارای بناهای تاریخی و اماکن قدیمی بسیاری است که هر کدام در نوع خود کم نظیر و دیدنی هستند.

اما بناهای قدیمی این شهر در مقایسه با دیگر شهرهای ایران اسلامی از یک تفاوت عمده برخوردارند. شهر تبریز علی رغم سابقه تمدن طولانی خود و تجربه چندین دوره پایتختی ایران، فاقد بناهایی با قدمت بسیار بوده اما ساختمانهای زیبای قاجاری که یادگاری از دوران ولایتعهدی شاهان قجر است در این شهر خودنمایی می کنند.

شاید این سئوال مطرح باشد که چرا عمر بناهای موجود تبریز به غیر از چند بنای محدود، کمتر از 200 سال است. پاسخ این پرسش را باید در نظام طبیعت جستجو کرد چرا که این شهر در طول هزار سال گذشته بیش از 11 زلزله مخرب و ویرانگر به خود دیده که به قول ناصرخسرو «دیواری به ارتفاع یک وجب هم در این شهر باقی نمانده است». هم از این روست که بناهای افسونگری چون کاخ غازان خان، مجموعه ربع رشیدی، میدان حسن پادشاه و ... هم اکنون زیر خروارها خاک مدفون شده اند.

با این حال، خانه‌های تاریخی تبریز به دلیل موقعیت ممتاز این شهر به ویژه در دوران حکومت قاجار از نظر شمار در کشور بی‌نظیر است. تبدیل شدن تبریز به دارالسلطنه در دوران ولیعهدی عباس میرزا دلیل اصلی تعدد و کثرت خانه‌های تاریخی در این شهر به شمار می آید.

بر اساس آمار سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی ، در حال حاضر پانصد خانه تاریخی و ارزشمند در تبریز قرار دارد که عمر اغلب آنها به دوران قاجار باز می گردد. در حال حاضر تنها تعداد محدودی از این بناها خریداری ، مرمت و نگهداری می شود چراکه به گفته مسئولان، با اعتبارت کنونی خرید تمام خانه های یاد شده 150 سال به طول خواهد کشید!

 


 

دیروز برای انجام کاری به محله ثقه الاسلام  مراجعه کرده بودم در نزدیکی درب سرخاب که یکی از دروازه های تاریخی شهر قلمداد میگردد متوجه خانه تاریخی با دالانی نسبتا طولانی و سرپوشیده شدم که در داخل این دالان 8 درب خانه های قدیمی وجود داشت 

که متاسفانه همگی بسته بود و نتوانستم از داخل این خانه ها عکس بگیرم ولی این خانه با سردرب زیبا و هنریش به همراه دالان آجریش بسیار برایم دلپذیر بود 

تعدادی تصویر از این خانه تاریخی گرفتم که امیدوارم مورد پسندتان قرار بگیرد

 

 

 

 

بقیه تصاویر در ادامه مطلب 

 

دعوت شهروندان به تهیه عکس از آثار تاریخی فراموش شده تبریز

$
0
0
دعوت شهروندان به تهیه عکس از آثار تاریخی فراموش شده تبریز 

دوستان به منظور معرفی شایسته آثار تاریخی شهرمان تبریز به مردم و مسئولین مربوطه لطفا عکس خانه ها و اماکن تاریخی که احیاء و مرمت آنها به باد فراموشی سپرده شده  است را تهیه کرده و بعد از آپلود عکس آدرس اینترنتی آن عکس را در وبلاگ قرار دهید تا در یک پست مجزا به عموم نمایش داده شود 

 


دو عکس زیبا از تفرجگاه  ائل گولی تبریز

 

 

پایانه مسافربری مرکزی در آستانه تکمیل و پایانه شرق در شرف اجرا

$
0
0
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز خبر داد؛
اتمام پروژه ساختمان اصلی پایانه مسافربری تبریز، تا پایان سال جاری
 



شهریارنیوز: معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز از اتمام عملیات اجرایی پروژه ساختمان اصلی پایانه مرکزی تبریز تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش شهریار، محبوب عبداله پور در حاشیه بازدید از پروژه ساختمان اصلی پایانه مرکزی تبریز، با اعلام این خبر خاطرنشان کرد: با خیزی که امسال توسط بخش های مختلف شهرداری تبریز برداشته شده است، پروژه ساختمان اصلی پایانه مرکزی تبریز، پس از 35 سال بلاتکلیفی، تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز در توضیح روند پیشرفت این پروژه، اظهار داشت: تا چهار ماه پیش، به جز برخی موارد ظاهری، پیشرفتی در اجرای پروژه مشهود نبود؛ اما امروز، پروژه، با برخورداری از 50 درصد پیشرفت ریالی و حدود 60 درصد پیشرفت فیزیکی، در تمامی اضلاع پیشرفت داشته و هیچ مورد مبهمی در خصوص ادامه روند اجرای آن، وجود ندارد.

وی اعتبار هزینه شده برای اجرای بخش های مختلف این پروژه را  از مرحله آغاز به کار تا کنون، 250 میلیارد ریال، خواند و افزود: با تزریق 200 میلیارد ریال دیگر برای تکمیل، محوطه سازی، مجموعه پارکینگ ‌ها، فضای سبز، پد بالگرد، فروشگاه‌های چندمنظوره و سایر بخشهای عمومی و جانبی، پروژه تا پایان سال جاری تکمیل خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز تاکید کرد: برای تحقق این موضوع، مانند همیشه، نیازمند هدایت و حمایت شورای اسلامی شهر هستیم.

عبداله پور با یادآوری تکنولوژی قدیمی این پروژه، گفت: پروژه ساختمان مرکزی پایینه مرکزی تبریز، زمانی آغاز شد که هنور آیین نامه 2800 زلزله تدوین و ابلاغ نشده بود؛ همین موضوع، امروز، تجدید نظر در برخی شیوه های اجرا را برای تکمیل پروژه ضروری می سازد.

وی با بیان این که از نظر روند تسریع در عملیات اجرایی، می توانستیم با حذف سازه های قدیمی، پروژه را با سرعت بیشتری پیش ببریم، متذکر شد: با توجه به تاکیدات مکرر شهردار تبریز در موررد استفاده بهینه از مصالح و مدیریت هزینه، تلاش شد تا با تغییراتی در سبک سازه و اسکلت فلزی، در عین تزریق فناوری‌های جدید عمرانی و به روز کردن اصول مقام سازی، از حجم عملیات عمرانی گذشته نیز بیشترین و بهترین بهره‌وری صورت بگیرد.

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز، تعدد کارفرمایان را از جمله دلایل کندی تکمیل پایانه مرکزی شهر تبریز در گذشته عنوان کرد و گفت: با دستور شهردار تبریز در خصوص لزوم اجرای پروژه با مسئولیت مستقیم معاونت فنی و عمرانی، ادامه عملیات اجرایی، با سرعت و هماهنگی بیشتری پیگیری می شود.

وی با اشاره به فعالیت بیش از 30 شرکت مسافربری در پایانه مرکزی شهر تبریز اظهارداشت: ادغام این تعداد شرکت و تشکیل هفت یا هشت شرکت جدید، پیشنهادی است که در صورت اجرا، علاوه بر امکان پذیر بودن ایجاد فضاهای زیبا، مجهز و مجزا برای فعالیت این شرکت ها، رقابت بین آن ها را نیز افزایش خواهد داد.

 عبداله پور گفت: هم اکنون آسانسورها، پله برقی ها و برخی لوازم مربوط به نماسازی خریداری شده و به زودی نصب آن ها آغاز خواهد شد.

وی طراحی تونل‌ها برای ارتباط پارکینیگ ها و همچنین هدایت آب های زیرزمینی به خارج از مسیر پروژه را از مهم ترین موارد زیرساختی پروژه ساختمان اصلی پایانه مرکزی تبریز عنوان کرد.

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز تاکید کرد: در هر حال، سعی داریم، با بهره گیری از بهترین نظرات و طراحی ها و استفاده از سازههای سبک، یک اثر معماری ارزشمند و زیبا را در این پروژه، اجرا کنیم.

 


محل جدید پایانه غیرمتمرکز شرق تبریز تعیین شد
 
 
محل جدید پایانه غیر متمرکز شرق تبریز با هدف کاهش ترافیک منطقه دروازه تهران، سه راهی ولیعصر و اطراف پل کابلی در سه راهی اهر تعیین شد.
به گزارش شهریار باتوجه به مشکلات مسافرین و رانندگان سواری بین شهری  و مینی بوس های مسیرهای اهر، کلیبر، هشترود در منطقه دروازه تهران انتخاب محل جدید پایانه شرق تبریز اجتناب ناپذیر می نمود
در حال حاضر مسافران شهرستانهای اهر، کلیبر، هریس و خواجه در گاراژهای دروازه تهران و حاشیه خیابان پل کابلی تا سه راهی ولیعصر اقدام به سوار نمودن مسافر می نمایند که این مسلئه باعث ایجاد ترافیک در مسیر فوق گردیده است.
ایجاد محل جدید پایانه غیر متمرکز شرق تبریز با هدف کاهش و روان سازی ترافیک مسیر مذکور و پیرو تاکیدات دکتر نجفی شهردار کلانشهر تبریز و مهندس پورمهدی معاون محترم امور عمرانی استانداری آذربایجانشرقی در دستور کار قرار گرفته است.
این پایانه غیر متمرکز جهت تکریم هموطنان و ایجاد ترمینالی در شأن مردم با مساعدتهای هوشیار شهردار منطقه 5 تبریز و پیگیریهای مدیر عامل محترم سازمان ترمینالها قلیزاده آغاز به کار خواهد نمود.
گفتنی است محل جدید پایانه غیرمتمرکز برای ارائه خدمات به مسیرهای فوق در حوالی سه راهی اهر تعیین و عملیات عمرانی آن شروع میشود.

برج های 4 قلوی اولدوز در میدان شهید فهمیده احداث میشود

$
0
0
برج های 4 قلوی  اولدوز در میدان شهید فهمیده احداث میشود 
 
 

مجموعه چند عملکردی الدوز در زمینی به مساحت 20500 مترمربع و در زیربنایی در حدود 130000 مترمربع طراحی گردید که دارای بخشهای متنوعی می باشد این مجموعه دارای 2 برج اداری  و 2 برج مسکونی 19 تا  24 طبقه سازه ای می باشد همچنین فضای تجاری این پروژه دارای بخشهای گوناگون از جمله واحدهای تجاری ، هایپرمارکت ، شهربازی ، فودکورت و غیره . . . طراحی گردیده که علاوه بر تامین نیازهای مجموعه جوابگوی نیازهای ساکنین منطقه نیز می باشد.

تمامی دسترسی های بصورت مجزا برای کاربری های مختلف تامین گردیده ، همچنین پارکینگ پروژه با ظرفیتی در حدود 1150 اتومبیل بصورت تفکیک شده برای بخشهای گوناگون طراحی شده است.

 

 

احیای تبریز قدیم در شهرک سینمایی تبریز

$
0
0
تهیه کننده آیاتای خبر داد:

بازنمایی موقعیتی استراتژیک تبریز با اثری تاریخی/ احیای تبریز قدیم در شهرک سینمایی تبریز

تهیه کننده آیاتای  با بیان اینکه هتل های شهرک سینمایی تبریزعلاوه بر جنبه دکوراتیو با هدف اقامتی و توریستی ساخته می شود، گفت: ما می خواهیم تبریز قدیم را در این شهرک احیا کنیم.

 
 
 
 

به گزارش تبریز مدرن  به نقل از پانا، جلیل اصغری که پیشتر نام وی به خاطر ساخت سریال ضد صهیونیستی "فریاد سنگ"شناخته می شد این بار به سبب ساخت سریالی  با محوریت آذربایجان وجنگ جهانی اول با نام آیاتای که این نیز هم چون دو اثر پیشین وی محصول مشترک ایران و ترکیه است از پروژه ای تاریخی پرده برداشت که به گفته خود او دکورهای آن بر اساس مستنداتی جزئی و دقیق طراحی شده اند.

این تهیه کننده در گفت و گویی از تولید مجموعه تلویزیونی آیاتای در فروردین ماه  94 خبر داد و درباره ساخت این سریال گفت:سال 86 توسط کمپانی آکادمی نئو دعوت به همکاری شدم. این کمپانی، سریالی را در بحث ضد تروریستی به همکاری هفت کشور منطقه تولید کرد که این نیز به سبب زیاد شدن تروریست ها در آن برهه زمانی در ترکیه بود و مسئولیت تهیه کنندگی ایران و ترکیه بنا بر شناختی که وجود داشت به من واگذار شد که با نفر ازستارگان سینما ترکیه این سریال با نام ایریلیق ساخته شد که سری اول از مجموعه این نوع فیلم ها بود که توسط هفت کشور ساخته شد. سری دوم آن با نام عشق وجنگ در فلسطین که در ایران با نام فریاد سنگ شناخته می شود با همکاری چهار کشور و با مشارکت آکادمی نئو تولید شد که دراینجاهماهنگی و تهیه بخش فلسطین ازمجموعه کارهای من بود. در ادامه این سریال نیز اتفاقات جالبی درعرصه سیاسی نیز رخ داد و تعامل میان اسرائیل و ترکیه بهم خورد. در واقع یک عمل فرهنگی در حرکتی سیاسی تاثیری به سزا داشت و درنهایت ازهمان سال کارهای فرهنگی بر ضد اسرائیل ساخته شد. این فیلم دو سال پیش در شبکه آی فیلم با دوبله فارسی در ماه رمضان پخش شد.
وی در خصوص بودجه آیاتای گفت: سرمایه گذاری این کار نیز توسط کمپانی ترکیه ای بوده است که نیز با توجه به شناختی بوده است که در طی همکاری های قبلی بدست آمده است و اقداماتی که هماهنگی آن را ما انجام داده ایم. این اولین بار است که به طور کلی سازنده کار خود ماهستیم که البته این کار با مشارکت آنان صورت می گیرد به گونه ای که 55درصد ما به عنوان طرف ایرانی و 45 درصد  شرکای ترکیه ای ما در این پروژه سهم دارند.
تهیه کننده مجموعه تلویزیونی فریاد سنگ با بیان اینکه این مجموعه تلویزیونی داستان بحران آذربایجان در جنگ جهانی اول است اذعان داشت:  دکور این داستان با نمایش تبریز قدیم ساخته می شود. برای داشتن این دکور و لوکیشن در ابتدا عقیده بر این بود که در شهرک سینمایی مستقر در تهران سرمایه گذاری کنیم اما در نهایت به این نتیجه رسیدیم که شهرک سینمایی در تبریز با همان هزینه ساخته شود که پس از فیلمبرداری نیز ماندگاری داشته باشد چون دکور تاریخی وجود ندارد و در غیراین صورت متحمل هزینه های بیشتری می شدیم . درهر حال برای این کار درحال رایزنی با منابع طبیعی برای اختصاص زمینی برای این شهرک هستیم . 
وی در خصوص ساخت شهرک سینمایی در تبریز و ایجاد لوکیشنی برای سریال خود گفت: از لحاظ توریستی نیز تبریز موقعیتی استراتژیک دارد و به سه کشور نیز نزدیک است و همکاران من در ترکیه برای همکاری با ایران و ساخت چنین لوکیشن های تاریخی بسیار مشتاقند چرا که تولید تاریخی در ترکیه بسیار پرهزینه است .
این تهیه کننده به جنبه توریستی ساخت شهرک سینمایی اشاره داشت و افزود: درتبریز قدیم دو هتل وجود داشته است. در این شهرک نیز این دو هتل هم به صورت دکوراتیو و هم به صورت اقامتی توریستی که پس از فیلمبرداری نیز مورد استفاده گردشگران قرار گیرد طراحی و ساخته خواهد شد. همچنین چند خیابان تبریز و تعدادی از مشاغلی که در تبریز وجود داشته است و حمام های قدیمی نیز در این شهرک بازسازی می شود. طرح ما به گونه ای است که می خواهیم تبریز قدیم را احیا کنیم.
دکور ها یک به یک طراحی شدند
وی ادامه داد: شهرتبریزهشت دروازده داشته است که هم درجنگ اول و هم در مشروطه از آن استفاده شده است اما در فیلم هایی که تاکنون از تبریز نشان داده شده است آنگونه که مستندات نشان می دهد در دکورها و پلاتو ها رعایت نشده بود و همیشه نیز انتقاد به این نوع نحوه نمایش داشتیم. به همین سبب خود براساس مستندات بعضی دکورها را یک به یک طراحی کردیم. بعضی دکوراتیو و برخی پوسته و بعضی یک به یک با مصالح ساختمانی ساخته می شوند.
اصغری توضیح داد: در جنگ جهانی اول تمام بخش های کشور درگیر این موضوع بودند اما تبریز به سبب موقعیت سوق الجیشی که داشته نقش به سزایی در جنگ ایفا کرده است اما موضوع داستان به این بخش مستقیم پرداخت نمی کند بلکه بیشتر پیرامون جنگ جهانی اول به مقابله میان جواد خان امیر تومان و امیر ارشد دو سردار دلاور درمقابل قشون روس بوده است و علی رغم اینکه در پشت صحنه این دو قبیله نیز با یکدیگر مشکل داشته اند درمقابل دشمن و دفاع از میهن با کمک یکدیگر روس را از ایران بیرون می کنند. داستان این مجموعه تلویزیونی پیرامون نگرش آیاتای؛ کاراکتر اصلی  به وضعیت آذربایجان در خلال جنگ جهانی اول است همان گونه که مردمان این دیار همیشه و در تمامی شرایط سخت و بحرانی به مقاومت، مردانگی و عشق ورزی مشهور بوده‌اند، «آیاتای» در واقع نگاهی دارد به تابلویی زیبا از عشق در زمانی که بوی خون و باروت آذربایجان را فرا گرفته بود، عشقی که آوازه آن از استانبول تا تبریز گسترده شد و اکنون پس از گذشت حدود یک قرن، بازتاب آن در نسل به جامانده از آن زمان، هویداست.
 این تهیه کننده در خصوص تفاوت میان مدیوم های ترکیه و ایران اظهار کرد: به لحاظ محتوایی باید گفت که آنها هیچ وقت با ما قابل مقایسه نیستند. درحدود هشت تا نه سالی که در حال همکاری و فیلمسازی با ترکیه ای ها هستم متوجه هستم که ما هم صاحب سینما و هم صاحب تفکر سریال های فاخر تلویزیونی هستیم. آنها سریالی تحت عنوان حریم سلطان ساختند که درباره سلطان سلیمان بود و خیلی راحت توانستند تاریخ را با آن دست کاری کنند اما ویژگی کارهای ما این گونه است که تاریخ و واقعیت امر دستکاری نمی شود و با ظرافت و هنرمندی اثر ساخته می شود و هیچ گاه اتفاقاتی را که رخ داده است را کتمان نکردیم. اما آنها در ساخت سریال حریم سلطان، سلطان سلیمان را در یک حرم محدودش کردند به گونه ای که بعد ها اردوغان نخست وزیر آن زمان در یک سخنرانی بیان کرد سلطان سلیمان کسی بود که چهل سال از اسب پایین نیامد در حالی که وی را در این فیلم محدود به کارهای غیر اخلاقی کرده اند.
وی ادامه داد: به لحاظ تکنیکی باید گفت که لوازمی که آنان دارند امکانات به روز دنیا است که قطعا ما آنها را نداریم اما با امکانات کمی که داریم برای چندین بار است که کارهایمان عرضه می شود در هر حال اگرچه به لحاظ لوازم و امکانات قابل مقایسه با آنان نیستیم اما از لحاظ نگرش کارگردانی و طراحی هنری آنها در مقایسه با ما قرار نمی گیرند و قضیه همکاری ما نیز به همین سبب است.
 70% بازیگران "آیاتای"ایرانی هستند
اصغری با بیان اینکه حدود 30% از بازیگران آیاتای ترکیه ای و 70% ایرانی هستند اذعان داشت: حدود یک سال است که در حال طراحی این پروژه هستیم و پیش تولید اداری آن را آغاز کردیم که در مراحل پایانی به سر می برد و برای این فیلم با بازیگران مطرح کشوردرحال مذاکره هستیم. سریال «آیاتای» در ۲۴ قسمت تولید خواهد شد که تصویربرداری ۶ قسمت سریال در ترکیه و ۱۸ قسمت نیز در ایران خواهد بود، همچنین فرانک باستانفر (در نقش آیاتای) و کئان اورقانجی اوغلی (بازیگر ترکیه‌ای در نقش امیر) برای حضور و ایفای نقش در این سریال قطعی شده‌اند.این سریال با همکاری شرکت ترکیه‌ای «اصلی اسلام اوغلی»  از طریق شبکه نمایش خانگی در ایران عرضه می‌شود و طی تفاهم نامه‌ای که انجام گرفته این سریال همزمان از طریق شبکه SHOWTV ترکیه نیز پخش خواهد شد.
این تهیه کننده که تاکنون در دو اثر خود با کمپانی های ترکیه ای همکاری داشته است، از توجه مسئولین و مردم به این نوع پروژه ها یاد کرد و تصریح کرد: این یک پروژه شخصی نیست بلکه ملی است و در ارتباط با تاریخ صحبت می کنیم و بسیاری از فیلمسازان از جمله آرزوهایشان است که پروژه ای بین المللی کار کنند و حال که این امکان پدیدار شده است سعی کنیم هر کاری که می توانیم برای این اتفاق مهم انجام دهیم . امیدوارم مسئولین به عنوان خط مقدم به آن نگاه داشته باشند تا برای ساخت این گونه سریال ها نیز آماده شویم. 
وی در پایان یادآور شد: پروانه ساخت این سریال که محصول مشترک دو کشور ایران و ترکیه است، مدت ها قبل صادر شده بود اما به دلیل مشکلاتی که گریبانگیر پروژه شد و سنگ اندازی هایی که صورت گرفت، به مرحله تولید وارد نشد. در حالی که اکنون با مساعدت‌های آقای ایوبی رئیس سازمان سینمایی کشور پروانه ساخت آن تمدید شد و با حمایت های آقای علی اکبر صفی پور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و دکتر صادق نجفی شهردار تبریز پروژه جان دوباره ای گرفت و احیا شد و به امید خدا فروردین ماه سال آینده شاهد کلید خوردن آن خواهیم بود.


"تبریزلی تاجر"در خانه تاریخی کمپانی کلید خورد

 

 

سریال طنز ترکی «تاجر تبریزی» با پشت سر گذاشتن مراحل پیش‌تولید عصر دیروز در خانه ی کمپانی ( لوکیشن سریال)  کلید خورد

 پیش تولید «تاجر تبریزی» که در شصت قسمت برای پخش از شبکه استانی سهند آماده می‌شود، با انجام تست گریم بازیگران ادامه دارد.

تیم حرفه‌ای این سریال ترکیبی از عوامل ملی و بومی است که به تهیه‌ کنندگی فرزاد یحیوی و کارگردانی افشین علیزاده مقابل دوربین خواهد رفت.

 

«تاجر تبریزی» به نویسندگی محمد باقری‌نیکو، داستان زینال گیوه‌چی تاجری تبریزی را روایت می‌کند که هشتاد سال پیش همراه پیشکارش تایماز به قصد تجارت با روسیه از تبریز خارج می‌شود اما در کوه‌های قفقاز اسیر بهمن شده و زیر برف مدفون می‌گردد. او پس از هشتاد سال به دلیل گرم شدن زمین و آب شدن کوه‌های یخ، از زیر برف و یخ خارج شده و دوباره زنده می‌شود، درحالی‌که هیچ‌ درکی از گذر زمان و هشتاد سال تفاوت زمانی با عصر کنونی ندارد.

 «تاجر تبریزی» قصه‌ای سوررئال است که تصاویری از زمان حال و هشتاد سال پیش را در لوکیشین «خانه تاریخی کمپانی» به نمایش می‌گذارد.

طراحی لباس و صحنه این سریال با توجه به تنوع زمانی داستان، برگرفته از فرم پوشش زنان و مردان آذربایجان از طبقات اجتماعی مختلف و چیدمان و شکل خانه‌های هشتاد سال پیش این شهر است.

 

هاشم چاووشی، ناصر هاشمی، بابک نهرین، حمیده مقدس‌زاده، حمید مجدآبادی، بهمن تقی‌پور، امیر حجازی، شهرزاد شکوریان، سویل شیرگیر، بابک محمودی، زیبا فرج‌اللهی، محمدرضا قنبری، زهرا پورعباس و عطااله تقی‌پور و میر طاهر مظلومی  بازیگرانی هستند که در این سریال نقش‌آفرینی خواهند کرد.

مدیر کل صدا و سیمای آذربایجان شرقی در آیین افتتاح این سریال گفت: گردهمایی هنرمندان تبریز غنیمت بزرگی است که با توجه به شناختی که از این هنرمندان دارم این سریال نتیجه ای خوب خواهد داشت.

 

علی نواداد ادامه داد: در این هوای سرد تبریز حضور هنرمندان و آغاز کار برای ما موجب دلگرمی شد و امیدوارم که شاهد فعالیت های بیش از این در مجموعه صدا و سیما باشیم.

نواداد از سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری آذربایحان شرقی و بنیاد علمی نخبگان  و از شرکت گاز استان که حمایت مالی این سریال را بر عهده دارد جهت همکاری هایشان قدردانی و سپاسگزاری کرد.

لازم به ذکر است این سریال روز پخش خواهد در 60 قسمت طراحی شده است و نیز این قابلیت را دارد که تعداد قسمت های تولیدی آن افزایش یابد.

 

بقیه تصاویر در ادامه مطلب 

تصاویری زیبا از کشور اذربایجان و لزوم الگو گیری مسئولین شهری ما از آنها

$
0
0
دیدنی های کشور آذربایجان و لزوم الکو گیری مسئولین شهری تبریز از آنها
 
 
جمهوری آذربایجان همسایه شمالی ایران دارای بیشتریناشتراکات زبانی، فرهنگی و تاریخی و مذهبی با مردم ایران و به ویژه آذربایجانی ها می باشد.
 تصاویر زیبایی ازاین کشور را که به موسیقی و فرهنگ و هنرش زبانزد جهانی است و نیز دارای منابع غنی نفتی است تماشا کنید.


باکو

شهر باکو

 

 
پارک شهر گنجه و شاعر بزرگ نظامی گنجویگنجه آذربایجان

 

 

 

 

 

۹۵ درصد جمعیت جمهوری آذربایجان مسلمان هستند. ۸۵ درصد جمعیت مسلمان جمهوری آذربایجان شیعه و ۱۵ درصد بقیه سنی هستند.
زبان رسمی کشور ترکی آذربایجانی می‌باشد. در کنار زبان ترکی آذربایجانی، زبان‌های روسی، ارمنی، لزگی، تالشی و تاتی نیز صحبت می‌شود. ترکی آذربایجانی از نظر تقسیمات زبانی، جزئی از دسته ترکی جنوب باختری و یا ترکی اوغوز می‌باشد. ترکی آذربایجانی، ترکی استانبولی و ترکمنی در گروه ترکی جنوب باختری (اوغوز) قرار می‌گیرند.

 

 به نحوه ساخت و معماری و پاکیزگی شهری دقت نمایید

باکی

خیابانهای گنجه

شهرسازی

شهرداری گنجه

گنجه

 

پارک گنجه

گنجه ای

سابقه حضور بشر در جمهوری آذربایجان به هزاران سال قبل باز می‌گردد. کاوشهای غار آزیخ در بخش فضولی وجود آثاری از زندگی بشر به قدمت ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار سال را نشان می‌دهد. سنگ نگاره‌های قبوستان نیز تاریخی ۱۲ هزارساله دارند.

در قرن نهم قبل از میلاد سکاها در این ناحیه‌ای که هم اکنون جمهوری آذربایجان نامیده می‌شود، سکنی گزیدند. 

گنجه

پارک خمسه گنجه

خمسه

مقبره نظامی گنجوی

نظامی

جمعیّت شهر زیبای گنجه در حدود ۳۱۳٬۳۰۰ نفر است
گنجه زادگاه شاعر و عارف بزرگ نظامی گنجوی است. از جمله مشاهیر دیگر این شهر مهستی گنجوی بانوی شاعر است. در خلال جنگ‌های ایران و روسیه در قرن نوزدهم، گنجه به همراه شهرهایی دیگر از قفقاز ضمیمهٔ خاک روسیه گردید.

nizami

 

پارک خان گنجه

خان گنجه

پارک خان

پارک گنجه

سنگ فرش زیبای شهر گنجه

سنگ فرش آذربایجان

 

آذربایجان دارای میراث فرهنگی باستانی و تاریخی ست و اولین کشور با اکثریت مسلمان است که دارای اپرا و تئاتر شده‌است

azerbaijan

 

بقیه تصاویر درادامه مطلب 

 

سردرود قطب جدید رستورانی کشور

$
0
0
تبدیل سردرود به قطب رستورانی تبریز

با توجه به تجمع مجموعه های رستورانی زیبا و سنتی با معماری های متفاوت در منطقه سردرود ،این منطقه به قطب رستورانی تبریز تبدیل شده است 

وجود بیش از 40 رستوران و سفره خانه در سردرود موید این موضوع میباشد 

اولین رستوران سنتی سردرود متعلق به رستوران اوبا میباشد که با رونق زیاد این رستوران ،سایر غذا خوری ها به دنبال احداث رستوران زیباتری افتادند و با ادامه این روند هم اکنون شاهدیم بیش از چهل رستوران در این منطقه ییلاقی تبریز مشغول فعالیتند 

در زیر به نمایش تصاویر چند مورد از این رستورانها میپردازیم 

 

به نظر شما بهترین رستوران  سردرود از بعد کیفیت غذا و زیبایی محیطی، کدام رستوران است؟


دو خبر جالب از سازمان زیباسازی

$
0
0
 

مدیر عامل سازمان زیبا سازی تبریز خبر داد : امسال با رکورد شکنی سالهای قبل و نصب 44 مجسمه ، چهره تبریز را متحول میکنیم

 نورپردازی اجباری ساختمان‌های فوق 6 طبقه/ ایجاد باغ مجسمه در تبریز
 
 

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، غایب بودن هنر در شهر تبریز مسئله خیلی تازه‌ای نیست اما اخیرا اقدامات قابل تاملی در این حوزه انجام شده است؛ از نصب مجسمه شهری‌ها و نقاشی‌های دیواری تا نورپردازی ساختمان‌هایی در تبریز که البته درکشور خوش درخشیده‌اند و یا اقداماتی برای حذف زواید بصری شهر که تعدادشان کم نبود و نیست.

فهم درست از مردم و نیازهای آن‌ها در شرایط لازم هر نوع نورپردازی موفق است. آنچه چشم از محیط اطراف می‌بیند و مغز ما ادراک می‌کند، متاثر از میزان نور منعکس شده از سطوح مختلف است؛ لذا دانستن خصوصیات مواد و مصالح و سطوح آن‌ها و توجه به مقدار نور منعکس شده از آنها، یکی دیگر از اصول نورپردازی موفق است.

در مصاحبه با اکبر امجدی مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تبریز درباره بیم و امیدهای این سازمان نوپا و اقدامات گذشته و اکنون سازمان به گفت‌وگو نشستیم که بخش‌هایی از آن را با هم مرور می‌کنیم.

*سازمان زیباسازی اخیرا فعالیت‌های زیادی را آغاز کرده است که نمودش را در کسب رتبه اول مسابقه نورپردازی کشوری برای نورپردازی عمارت شهرداری تبریز شاهد بودیم. در مورد تاریخچه و روند کسب این عنوان صحبت می‌کنید؟

در ابتدا باید بگویم نورپردازی به عنوان نوعی معماری شبانه که در شکل ایده‌آل باعث زیبایی شب‌های شهر می‌شود و شب را مهیای گذران اوقات فراغت شهروندان می‌کند قبل از تشکیل سازمان زیباسازی به صورت جسته و گریخته و نامناسبی در شهر تبریز وجود داشت چرا که در گذشته زیباسازی مدیریتی در شهرداری تبریز بود و مبحث نورپردازی متولی رسمی نداشت. نورپردازی‌ها تخصصی نبودند و در مدت کوتاهی خاموش می‌شدند.

پس از تشکیل سازمان زیباسازی در ابتدای سال 92 تصمیم گرفتیم به صورت جدی به این بحث پرداخت کنیم چرا که نورپردازی از وظایف اصلی و اساسنامه‌ای سازمان زیباسازی شهرداری است.

امروز در تمام پروژه‌های نورپردازی ما هیچ چراغی خاموش نیست

*برنامه‌ریزی شما برای انجام پروژه‌های نورپردازی در تبریز از کجا آغاز شد؟ ‌

ابتدا دو هدف‌گذاری کمی و کیفی را مدنظر قرار دادیم. در حوزه کمیت در سال اول 15 پروژه نورپردازی را انجام دادیم نظیر عمارت شهرداری که برنده رقابت کشوری نورپردازی شد، بوستان قرآن، پل قاری و پل سنگی، پل آبرسان، عمارت ائل‌گلی و پل ابوریحان و برای کیفیت هم کمیته نورپردازی را تشکیل دادیم.

این کمیته متشکل از اساتید نورپردازی است و در آن نماینده دانشگاه هنر اسلامی که متخصص روانشناسی رنگ است، استاد معماری دانشگاه تبریز و نماینده‌ای از معاونت عمرانی مرکز حضور دارند تا از بعد فنی، هنری و معماری یک پروژه را پوشش دهند.

مسئله دیگر نورپردازی‌ها در گذشته این بود که در مدت کوتاهی خاموش می‌شدند و ما برای حل این مشکل در قرارداد با پیمانکاران آوردیم که الزاما پروژه‌های نورپردازی سازمان باید با دو سال ضمانت انجام شوند و بر این اساس امروز در تمام پروژه‌های نورپردازی ما هیچ چراغی خاموش نیست. ما در این دو سال که پروژه را تحویل موقت گرفته‌ایم کیفیت قطعات را بررسی می‌کنیم و پس از آن پروژه را تحویل خواهیم گرفت. البته نظر من این است که پس از دو سال بحث نگهداری را با توافق بر رقم به همان پیمانکار واگذار کنیم.

*برگزیده شدن نورپردازی عمارت شهرداری تبریز در رقابت کشوری چگونه اتفاق افتاد؟

سال گذشته اولین دوره همایش بین‌المللی نورپردازی توسط یک نهاد صنفی نورپردازی با حضور بیش از 10 نفر متخصصان این حوزه از کشورهای خارجی، در شهر شیراز برگزار شد. از جمله متخصصانی نظیر آقای ناربونی که کارشناس فرانسوی است و در بیش از 100 کشور کار کرده است و در این حوزه جدا متخصص است.

در شیراز پیشنهاد شد که در جوار همایش، نمایشگاهی هم از توانمندی‌های شهرهای مختلف در حوزه نورپردازی برگزار شود که این نمایشگاه امسال در تهران برگزار شد و تمام پروژه‌‌های ما در نمایشگاه و رقابت جنبی آن شرکت کردند.

داوران رقابت بین‌المللی و از کشورهای آلمان، فرانسه، ایتالیا و هندوستان بودند. خوشبختانه در این رقابت نورپردازی عمارت شهرداری تبریز در بین 150 پروژه نورپردازی کشور اول شد و اینجا باید بگویم در بین 5 پروژه نهایی رقابت، یک اثر دیگر هم از تبریز وجود داشت.

*کدام اثر؟

خانه نیکدل هم به رقابت پایانی رسیده بود و از این جهت تبریز تنها شهری بود که در بخش نهایی دو اثر داشت. من این مسئله را خدمت همه شهروندان و شهرداری تبریز تبریک می‌گویم چرا که شهر تبریز گذشته قابل افتخاری در همه حوزه‌های دینی، اقتصادی و سیاسی دارد و لایق چنین افتخاری است.

*کارهای امسال شما کدام ها هستند؟

امسال به لحاظ کمی 50 پروژه در بخش‌های مختلف داریم. ساختمان شهرداری جدید، مسجد عون بن علی پل کابلی، خانه نیکدل و ... . اما کار دیگری که در حال انجام آن هستیم نورپردازی مساجد اصلی شهر است. نظیر مسجد مهدیه، مسجدجامع راسته کوچه، مسجد نبی‌اکرم، مسجد طوبی و ... در مورد کیفیت نورپردازی مساجد باید تاکید کنم که در این مساجد الزامات نورپردازی مکان مذهبی از نظر روانشناسی رنگ و ... مورد توجه قرار گرفته‌اند و من اینجا قول اتمام این پروژه‌ها را تا دهه فجر می‌دهم.

نورپردازی ساختمان‌‌های بالای 6 طبقه در تبریز از سال‌ آینده اجباری می‌شود

*گویا فعالیت‌هایی هم در زمینه نورپردازی برج‌های مسکونی شهر انجام داده‌اید؟

بله. بر اساس دستور شهردار تبریز نورپردازی برج‌ها و ساختمان‌های بلند مرتبه در اولویت قرار گرفت و هدف ما از این کار تشویق مردم بود تا در نهایت خود مردم متولی این کار شوند. به این منظور از میان حدود 180 ساختمان بلند شناسایی شده در تبریز 20 برج را نورپردازی کردیم. نظیر برج‌های جنب پل سرداران فاتح، برج آرین، آفتاب و گل‌ها در رشدیه، برج سپهر و برج سفید و اقدام بعدی ما در کنار این نورپردازی‌ها که هدف تشویقی داشتند، اجباری کردن نورپردازی ساختمان‌های بالای 6 طبقه از آغاز سال 94 خواهد بود. در لایحه عوارض محلی هم این مسئله آمده است. جالب است بدانید مردم ما به قدری مشارکت‌جو هستند که پس از نورپردازی 20 برج توسط سازمان خودشان 38 برج دیگر را نورپردازی کردند.

*فکر نمی‌کنید در صورت این اجبار، ممکن است همان مشکلات مربوط به بحث نماهای ساختمان در حوزه نورپردازی منازل مسکونی هم به وجود آید؟ مشکلاتی نظیر عدم هماهنگی نورپردازی‌ها و یا کیفیت ناهمگون و متفاوت ؟

حرف شما کاملا درست است و ما برای به وجود نیامدن چنین مشکلی در لایحه پیشنهادی به شورای شهر، دستور عمل اجرایی کار را هم حاضر کرده‌ایم. 
مکانیسم کار برای مجری مشخص است و طرح‌ها توسط کمیته فنی بررسی خواهند شد و قول می‌دهیم که کار را با  نظارت کامل انجام دهیم.































ایجاد و احداث باغ مجسمه در تبریز

*یکی دیگر از وظایف سازمان زیباسازی توجه به ساخت و نصب مجسمه‌های شهری است. فعالیت و هدف‌گذاری شما در این مورد چگونه بوده است؟

در مورد مجسمه‌ها هم هدف‌گذاری ما مثل نورپردازی بود چرا که اینجا هم کمیت و کیفیت مجسمه‌های گذشته شهر تبریز پایین بود. من در افتتاح سمپوزیوم مجسمه در تبریز هم به این مسئله اشاره کردم که هنر در فضای شهر تبریز غایب است. در مورد کیفیت مجسمه‌های گذشته باید به این نکته اشاره کنم که هیچ‌گونه جهش و رقابتی در حوزه مجسمه‌سازی تبریز وجود نداشت.

بر این اساس در سال 92 ما 25 مجسمه از جمله مشاهیر، مشاغل و انتزاعی در سطح شهر نصب کردیم نظیر مجسمه‌های پیاده‌گذر تربیت. از جایی که بحث کیفیت آثار و الگوهای نظری برایمان مهم بود به جهت ایجاد فضا و گفتمان مطلوب در این زمینه اولین سمپوزیوم مجسمه را شهریور امسال  در تبریز برگزار کردیم و خوشبختانه این سمپوزیوم در کشور برآیند خوبی داشت، از اقصی نقاط کشور شرکت کننده داشتیم و ان‌شاءالله سال آینده دومین سمپوزیوم را با تعداد آثار بیشتر برگزار خواهیم کرد.

برای اولین بار ساخت مجسمه‌های برنزی در تبریز هم انجام شد مثل مجسمه امیرکبیر و دکتر مبین و همچنین 20 مجسمه مشاهیر برای هفته نکوداشت ساخته شد و این روند ادامه خواهد یافت. در بودجه عمرانی سال 94 نیز باغ مجسمه تبریز را پیش‌بینی کرده‌ایم

*مکان‌یابی "باغ مجسمه"انجام شده است؟

نه فعلا در حد طرح است و در صورت تصویب بودجه در شورای شهر مکان‌یابی را آغاز خواهیم کرد.

فراخوان برای المان‌های نوروزی در تبریز

*با توجه به نزدیکی نوروز برنامه شما برای المان‌های نوروزی شهر تبریز چیست؟

در واقع تا سال 91 المان‌های نوروزی تبریز به سفره‌های هفت سین خلاصه می‌شدند. سال گذشته کمیته فنی برای ایجاد تنوع، طرح "تخم مرغ‌های نوروزی"را مطرح کرد. سال گذشته المان تخم‌مرغ‌های نوروزی در سایز دو نیم متری در سطح شهر اجرا شد. امسال هم کمیت و کیفیت همزمان برای ما مسئله است و برای این کار فراخوان داده‌ایم.

المان‌های مدنظر فراخوان باید هم با نوروز و هم با فرهنگ و دین و گذشته تاریخی تبریز مرتبط باشند. سیاست‌گذاری ما در اینجا انتخاب المان‌هایی است که در طول سال هم در شهر ماندگار باشند و تنها مختص نوروز نباشند چون هزینه المان‌ها سنگین است و با این هزینه نمی‌خواهیم این المان‌ها تنها در ایام نوروز کاربرد داشته باشند.

تعداد آثار رسیده به دبیرخانه تا امروز چند تا بوده است؟

نزدیک به 127 اثر به دبیرخانه رسیده است که کمیته فنی آثار را انتخاب خواهد کرد.

عموما در فراخوان‌ها به محل نصب این آثار هم اشاره می‌شود تا هنرمند به واسطه شناخت از مکان نصب اثر، بتواند طراحی و جنس کار را انتخاب کند. اما در فراخوان شما به این مسئله اشاره نشده است؟

کمیته فنی این مکان‌ها را حدودا انتخاب شده کرده است و هنرمندان پس از انتخاب کلیات اولیه ماکت‌هایشان در کمیته فنی، امکان تطبیق طرح اولیه با محل نصب را خواهند داشت. با این حال حرف شما هم البته پیشنهاد خوبی است و با نظر کمیته فنی در سال‌های بعد این مسائل هم می‌توانند در فراخوان لحاظ شوند.

100 هزار متر مربع دیوار کثیف در شهر تبریز وجود داشت

*یکی از مشکلات شهر تبریز کثیف بودن بعضی دیوارهای شهر و زواید بصری متناوب است؟ اقداماتی هم از طرف زیباسازی دیده شده است. خودتان این اقدامات را کافی می‌بینید و برنامه‌تان برای ادامه روند پاکسازی شهر تبریز چیست؟

در ابتدای کار سازمان جدا تمیز کردن شهر از لحاظ دیوارنوشت‌ها و زواید بصری خیلی مهم بود. برای همین در قدم اول حدود 50 هزار متر از دیوارهای خیابان‌ها را با نقاشی دیواری پوشاندیم. امسال هم 34 هزار متر مربع نقاشی دیواری با هدف پاکسازی انجام دادیم و برای 20 هزار متر مربع هم برنامه داریم. این مسئله نشان می‌دهد که چقدر وضعیت خیابان‌های شهر نامناسب بوده است. همانطور که گفتید نوشته‌های تجاری و خدماتی در جای جای دیوارهای خیابان‌ها و تابلوها وجود داشت. رنگ‌های دیوارها نامناسب بودند. نرده‌های دو طرف یک پل واحد از دو رنگ و یا حتی دو طرح متفاوت بودند و این مسایل در شان تبریز نبود.
















ایجاد خیابان استاندارد در تبریز

*اقدامات عملی شما برای حذف زواید بصری چه بود؟

در همین زمینه تصمیم به تهیه دفترچه‌های زواید بصری خیابان‌های شهری گرفتیم که الان این دفترچه‌ها کامل شده است. بر حسب دستور شهردار اقدام دیگر ما برای رفع این مشکلات الگوسازی یک خیابان در هر منطقه از مناطق شهرداری به طور پایلوت است.

در منطقه یک برای مثال خیابان عباسی انتخاب شده و یا در منطقه 10 خیابان فجر رضوانشهر و برای مناطق بعدی هم در حال  انتخاب هستیم. در نظر داریم در این خیابان‌های الگو به لحاظ نور، تابلو، مبلمان شهری، فضای سبز، آسفالت و ...حدالمقدور به وضع قابل قبول و استانداردی برسیم و فکر می‌کنیم این مسئله باعث آموزش و مشارکت مردم خواهد شد.

*یکی از مسائلی که در حوزه فعالیت سازمان زیباسازی ممکن است پیش بیاید تمرکز کارها در مناطق پر برخوردار است. برای مثال نورپردازی‌های شما در برج‌های مناطق پربرخوردار خیلی بیشتر است و یا تبلیغات شهری در چند منطقه اصلی متمرکز شده است. برای رفع ان مسئله و توجه به زیباسازی در مناطق کم برخوردار کاری انجام داده‌اید؟

اعتقاد ما و تاکیدات شهردار بیشترین فعالیت در مناطق کم برخوردار است. در بحث برج‌ها ما در کنار پل سرداران فاتح هم فعالیت کرده‌ایم اما مسئله‌ای که اینجا وجود دارد نیاز ما به موافقت صاحبان برج‌ها بوده است. ما به تمام ساختمان‌های مناطق کم برخودار نامه نوشتیم اما متاسفانه خودشان اعلام آمادگی نکرد‌هاند. در واقع آمادگی صاحبان برج‌های مناطق پربرخوردار و شناختشان نسبت به موضوع بیشتر بود.

با این حال سعی کردیم در پاکسازی و نقاشی دیواری در مناطق محروم نظیر 4، 7، 8 بیشتر کار کنیم و یا در نصب المان‌های موقت هم تمرکز ما بر مناطق کم برخوردار بود.

مثلا تنها 4 تخم مرغ نوروزی در میدان آذربایجان کار کرده‌ایم. من هم موافقم که باید در این مناطق بیشتر کار کنیم چون در گذشته در این مناطق کار زیادی انجام نشده است. قطعا حرف شما درست است و ما برای رفع این مشکل سعی کرده‌ایم در مواردی که تمام تصمیم‌گیری‌ها به عهده خود سازمان است به مناطق کم برخوردار برویم.

با این حال در نصب مجسمه موضوع فرق دارد چرا که فضای نصب مجسمه خیلی مهم است. مجسمه عظیم قیچی‌ساز باید در عینالی نصب شود یا لازم است مجسمه دکتر مبین در محل زندگی و طبابتش واقع شود.

*این بحث در حوزه تبلیغات شهری هم نمود زیادی دارد؟ تمرکز تابلوهای تبلیغاتی در مناطق خاصی از شهر خیلی زیاد است

بله. متاسفانه از گذشته مشکلاتی باعث شده که تراکم تبلیغات شهری در مناطق پر برخوردار بالا باشد و برای مثال در  منطقه‌ای نظیر راه‌آهن هیچ تابلویی نداشته باشیم. این مسأله قطعا به جهت نبود برنامه مدون است.

برای حل این مشکل ما فضای تبلیغات در تبریز را به 4 درجه با عوارض متغیر برای هر منطقه تعریف کردیم و اصلا رویکرد ما ایجاد مناطق ممنوعه تبلیغات در مناطق پر تراکم بوده است.

رشد 271 درصدی درآمد سازمان زیباسازی تنها با شکستن انحصار کانون های تبلیغات

*پس در تبلیغات شهری مناطق ممنوعه دارید؟

رویکرد ما به سمت شکل دهی به این مناطق است تا در نهایت تعادل به وجود بیاید. این درجه‌بندی فضای تبلیغات شهری واقعا حرکت بزرگی بود. مشکل دیگر حوزه تبلیغات شهری انحصار تعداد محدودی از کانون‌های تبلیغات در تبریز بود که باعث از بین رفتن رقابت شده بود. متاسفانه در دهه گذشته هیچ رقابتی در این مورد نبود و خروجی چند کانون محدود تبلیغات شهری باعث شده که امروز تبریز در این عرصه در حد نوزاد شهر هم نباشد چه برسد به کلانشهر. این  اقدامات اما باعث شدند درآمد ما از تبلیغات شهری در همین زمان کم 271 درصد افزایش یابد. این مسئله تنها به خاطر رقابت و جلوگیری از انحصار اتفاق افتاد.

در حوزه تبلیغات محیطی رویکرد ما تنوع و خلاقیت است با اولویت توجه به مناطق کم برخوردار. به همین دلیل 40 عدد از تابلوهای رولینگ ما که قرار است برای اولین بار در کشور، در تبریز نصب شوند، به مناطق کم برخوردار اختصاص خواهند یافت و تا پایان آذر نصبشان آغاز خواهد شد.

*قبول دارید که با تمام این فعالیت‌ها هنوز هم در حوزه زیباسازی کمبودهایی هست و یا کارهای حساب نشده‌ای وجود دارد. برای مثال چراغ‌هایی که در میدان ساعت در روبه روی عمارت شهرداری نصب شده بود و سنخیتی با حال و هوای منطقه و نورپردازی مجموعه عمارت هم نداشت.

قطعا این گونه است. منطقه مربوطه بدون مجوز این کار را انجام داده بود و شهروندان هم به این مسئله انتقاد داشتند و ما در نامه به شهرداری خواستیم که این چراغ‌ها را جا به جا کنند.

نیاز به هماهنگی با سازمان به همه شهرداری‌ها بخشنامه شده و خواسته‌ایم که مناطق برای چینی کارهایی اخذ مجوز کنند. البته گاهی نوپا بودن سازمان هم باعث مشکلاتی می‌شود اما من مطمئنم نیت دوستان خیر بوده و واقعا می‌خواستند به زیبایی شهر کمک کنند و تنها راه و رسم را به خوبی نمی‌دانستند. ما در تلاشیم تا با مرور زمان هماهنگی‌مان را افزایش دهیم و از مشکلات این چنینی جلوگیری کنیم.


رونمایی از ماکت ناوشکن نیروی دریایی ارتش در سه راهی ارتش توسط سازمان زیباسازی
 
 
 

رکود مرکز خرید جواهر تبریز و پیشنهادات وبلاگ

$
0
0

چرا مرکز تجاری جواهر تبریز دچار رکود شده است؟

پیشنهاد تغئیر کاربری بازار جواهر تبریز به بازار موبایل و یا بازار کتاب تبریز 

مرکز خرید جواهر تبریز که به عنوان یکی  مدرن ترین مجموعه های تجاری و خدماتی شهر در سال ۹۰ به بهره برداری رسید دچار رکود شده است.

مرکز خرید جواهر تبریز که به عنوان مدرن ترین مجموعه تجاری و خدماتی شهر در سال ۹۰ به بهره برداری رسید،  پس از گذشت چند سال به دلیل عدم استقبال مردم جایگاه خود را از دست داده و موجب رکود اقتصادی فعالان این مرکز شده است.

عملیات اجرایی این مرکز که از دهه ۷۰ آغاز شده بود به دلیل برخی مشکلات پس از سال ها رکود به همت بخش خصوصی و مجموعه شهرداری در سال ۹۰ به پایان رسید.

این مرکز در شهریور ماه سال ۹۲ به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد و پس از گذشت یک سال به دلایل مختلف  راکد مانده و بیشتر کسبه ای که در ان مشغول فعالیت بودند اقدام به تعطیلی مغازه های خود کرده اند.

جمعی از اصناف و کسبه این مرکز گفتند: به امید کسب روزی و رونق اقتصادی، اندوخته مالی چند ساله خود را در این مکان سرمایه گذاری کردیم که متاسفانه پس از یکسال نه تنهاد سود نکرده ایم بلکه برخی همسایگان با مشکلات اقتصادی و اعلام ورشکستگی مجبور به بستن مغازه های خود شدند.

عضو هیات رییسه اتاق اصناف کشور نیز پس ازبازدید ورسیدگی به مشکلات اصناف این مرکز به خبرنگار ایرنا اعلام کرد: شهرداری در سال های اخیر بدون هماهنگی با اتاق اصناف این شهر و رعایت استاندارد های جهانی اقدام به ساخت و ساز مراکز تجاری کرده است.

محمدعلی صدیقی با بیان اینکه در تبریز ۱۲۰ هزار واحد صنفی وجود دارد، افزود: ساخت و ساز این تعداد واحد صنفی در این شهر مغایر با استانداردهای جهانی بوده و بیش از نیاز آن است.

این مجموعه با زیربنایی به وسعت ۱۰ هزار مترمربع، به دلیل کاربری های متعدد رفاهی، تفریحی و تجاری، قرار گرفتن در یکی از مهم ترین مناطق تفریحی، گردشگری، دانشگاهی و تجاری، همجواری با مهرانه رود و ایستگاه مترو و اتصال دو بلوار ۲۹ بهمن و استاد شهریار تبریز می تواند نقش ویژه ای در رونق اقتصادی شهر ایفا کند.

شش هزار و ۵۰۰ مترمربع از زیربنای این مرکز به ۶۰ مغازه و واحد تجاری اختصاص یافته که اکنون 10درصد آن فعال بوده و سه هزار و ۵۰۰ مترمربع نیز به فضاهای رفاهی و تفریحی از جمله رستوران، فست فود و محل بازی کودکان اختصاص یافته که هنوز واگذار نشده است.

پیشنهادات مدیر وبلاگ:

1- با توجه به نبود بازار تخصصی موبایل تبریز پیشنهاد میگردد این بازار با تغییر کاربری به بازار موبایل تبریز تبدیل گردد

2- با توجه به نزدیکی این بازار به دانشگاه تبریز پیشنهاد میگردد این بازار به بازار کتاب تبریز تبدیل گردد

به نظر شما کدام پیشنهاد برای اجرا بهتر است ؟

فاز اول تقاطع سه سطحی حمید با 85%پیشرفت

$
0
0
شهردار منطقه دو خبر داد؛
پیشرفت 85 درصدی زیرگذر تقاطع غیرهمسطح حمید/ آغاز عملیات اجرایی پل روگذر قوسی حمید 
 

  شهردار منطقه 2 تبریز، از آغاز عملیات اجرائی فاز دوم تقاطع غیرهمسطح حمید در قالب روگذر در محور شمال به جنوب، خبرداد.

به گزارش تبریز مدرن به نقل از شهرداری منطقه دو تبریز، عباس عادلی شهیر شهردار منطقه با اعلام این خبر افزود: عملیات اجرائی  پل روگذر تقاطع غیرهمسطح حمید، به طول 150 متر و عرض 15 متر در میدان استاد شهریار به عنوان پرترددترین ورودی کلانشهر تبریز، آغاز شده است.

شهردار منطقه دو تبریز با عنوان اینکه برای احداث این روگذر اعتباری نزدیک به 75 میلیارد ریال هزینه می شود گفت: این پروژه مابین ولیعصر شمالی و خیابان استاد معین در راستای شمال به جنوب میدان استاد شهریار بعنوان اصلی ترین ورودی کلانشهر تبریز درحال احداث است.

عادلی‌شهیر در تشریح روند عملیات اجرائی این پل اظهار داشت: فنداسیون روگذر میدان استاد شهریار در محور شمالی با انجام عملیات شمع گذاری به اتمام رسیده و این عملیات هم اکنون در محور جنوبی درحال اجراست.

گفتنی است همزمان با این عملیات، همچنین فاز1 پروژه تقاطع غیرهمسطح حمید، در محور شرق به غرب مسیر در قالب زیرگذر به طول 650 متر و عرض 20 متر با 85 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.

 

برآورد زمانی برای اجرا 14 ماه 

آغاز پروژه تیر 93

پیش بینی افتتاح زیر گذر  پروژه دهه فجر 93

پیش بینی اجرای کل پروژه خرداد 94

نمای رومی و کلاسیک متحول کننده چهره شهری تبریز

$
0
0

نمای رومی و کلاسیک  متحول کننده چهره شهری تبریز

لزوم  تصویب آیین نامه ای برای همخوانی منطقه ای نماهای تبریز

 

نما در واقع واسطه و بهتر بگوییم زبان گویای ساختمان با محیط اطراف آن محسوب می‌شود. بنابراین اجرای صحیح و اصولی آن یعنی تقویت و تحکیم ساختمان و قدرت بیان آن.

 

 

همانطور که میدانیم ، یکی  از اهداف نما سازی برای ساختمانها علاوه بر حفظ دوام و پایداری آن، زیبایی و جلوه ظاهری مناسب و مطلوب ساختمان است، که هم موجب دلپذیری و جذابیت بیشتر ساختمان می‌شود و هم در نهایت افزایش وزن بصری وزیبایی کلی منطقه محل ساخت آنرا در پی خواهد داشت. این چنین نمایی مسلماً اثر مطلوب‌تر و بهتری بر دید و روحیه ساکنان و بینندگانِ ساختمان خواهد داشت و در نهایت منجر به افزایش زیبایی آن شهر میگردد

 

پذیرفتن این موضوع چندان سخت نیست که «نما» درمیان مفاهیم مختلف ساختمان سازی از اهمیت بصری اجتماعی تری برخوردار است. نمای یک ساختمان در حقیقت وجه اجتماعی آن ساختمان و زبان دیالوگ و تعامل آن با فضای اطرافش است. ایده های یک معمار، در طراحی یک بنا تنها در نمای آن بناست که رخ می نمایاند و اگر خوب طراحی شده باشد، ما را با زبان بصری خود به درون دعوت می کند. این بعد از معماری البته در طراحی شهری نیز اهمیت دو چندانی دارد؛ زیبا شدن جلوه ظاهری و بیرونی ساختمان و در نتیجه ایجاد دورنمای مناسب برای محلی که ساختمان در آن واقع شده است، یکی از این دلایل است

نمای ساختمانها  مهمترین عنصر  در معماری شهری

نمای هر ساختمان به عنوان عنصری از نمای مجموعه شهری قلمداد میگردد .ما در فضای شهری با یک ساختمان روبه‌رو نیستیم، در واقع هر ساختمان جزئی از فضای شهری محسوب می‌شود که زشتی آن بر فضاهای عمومی تأثیرگذار است و زیبایی آن منوط به هماهنگی با سایر عناصر آن مکان است.

 

نما صورت ظاهر و منظره خارجی هر ساختمان است و پوششی مخفی و به دور از انتظار عموم نیست. نما همواره مورد توجه عموم قرار می‌گیرد، لذا زیبایی جزء جدایی‌ناپذیر هر نما می‌باشد. همچنین زیبایی و چگونگی نما معرف هنر و کیفیت کار مهندس معمار و طراح ساختمان نیز می‌باشد.

 

نمای هر ساختمان موثر در مجموعه شهری است که در آن حضور دارد و این تاثیر را در بدنه خیابان‌ها یا میدان‌ها که در آن قرار گرفته است می گذارد. اگر به نمای ساختمان واحدی، بدون در نظر گرفتن نمای دیگر ساختمانها فکر شود، همگونی نمای شهری در کلیت از بین می‌رود.

 

تناقض بین جنبه شهری و بیان فردی نما در صورتی می‌تواند از بین رود که ساختمان جزیی از شهر در نظر گرفته شود و ارتباطات آن با محیط اطراف چند جانبه باشد. نمای رو به کوچه و خیابان باید تابع عوامل همبستگی بین نماهای اطراف باشد. اما در عین حال بر اساس ترکیبی از اجزا مختلف بر حسب عملکرد، ابعاد و مصالحشان شخصیت خاص خود را دارد.

 

 

نمای ساختمان خالق نمای شهری است

 

نمای شهری از مجموعه نماهای مشرف به فضای عمومی به‌دست می آید. این نماها از جهتی همگن و از جهتی ناهمگن هستند. می‌توانند همگن باشند چون با استفاده از زبانی مشترک روی بدنه اجزا شهر اجرا می شوند و اما از آنجا که هر کدام از این فضاها به کمک این زبان، مقاصد و نیازهای خود را بیان می‌کند، ناهمگن هستند. در شهرهای ما زبان مشترکی بین نماها وجود ندارد. نه فرهنگ مشترکی برای بیان دارند، نه مصالح یکسانی به‌کار گرفته اند و نه سبک مشخصی را دنبال می‌کنند.

 

صورت ظاهر ساختمان و آنچه که در برابر دید عموم قرار دارد، در واقع پر اهمیت ترین قسمت ساختمان در برابر عابران و سایر افراد غیر استفاده کننده از ساختمان است. همان‌طور که عنوان شد نمای ساختمان‌ها، نمای شهری را ایجاد می کند، اما به‌دلیل ضعف قوانین موظف کننده طراح و سازنده در این ارتباط، نمای ساختمان در کمترین اهمیت قرار گرفته است.

 

در بسیاری از شهر های بزرگ جهان، ضوابط و مقررات ویژه‌ای در ارتباط با سیما و کالبد شهر وجود دارد و گروهی از برجسته‌ترین افراد با تخصص‌‌های مرتبط هنر زیبا سازی و زیبایی شناسی به کنترل طرح های بزرگ و کوچک معماری و شهری از نقطه نظر هماهنگی نمای بیرونی ساختمان‌ها و محیط شهری یعنی از جنبه های رنگ، حجم، مصالح مناسب، فضای پر و خالی نما، رعایت اصول هماهنگی و تناسبات و... می پردازند.

 

 

آنچه برای علاقه‌مندان به این موضوع نگران کننده است، پاسخگویی پر شتاب به نیازی کاملا محسوس است. در این ساخت و ساز پر شتاب نیاز به بررسی طرح‌های ارایه شده توسط جمعی از صاحب نظران و مسوولان در مراکز تایید پروانه‌های ساختمانی ضروری به نظر می‌رسد.

 

بررسی میدانی طرح ساختمانها با بناهای اطراف از لحاظ کیفیت طرح معماری، نمای ساختمان، تناسب حجم آن با ساختمان‌های اطراف، زیبایی طرح و مصالح مورد استفاده و... نیز گامی موثر در بالا بردن کیفیت نماهای شهری است. با در نظر گرفتن موارد ذکر شده و القا آن توسط شهرداری ، می توانیم شاهد ارتقا کیفیت و زیباسازی نمای شهرمان باشیم.

 

 


 

افزایش زیبایی های شهری تبریز با  نماهای  کلاسیک و رومی

 

مدتی است که نمای رومی یا کلاسیک با استفاده از سنگهای سفید و کرمی در اکثر مناطق شهری تبریز و بالاخص مناطق بالاشهری مورد توجه مردم قرار گرفته که با نور پردازی های انجام گرفته منجر به افزایش زیبایی های شهری تبریز  و  ایجاد تمایز در معماری شهریمان گشته است

تبریزی که در طول دهه های اخیر بیشتر نماهای مورد استفاده منحصر به نمای آجر  سه سانتی میشد هم اکنون شاهد تحول معماری نمای ساختمانهای خود میباشد و این امر در آینده منجر به تحول در معماری شهریمان خواهد شد

 

در کنار آن چند وقتی است که واژه نمای رومی مورد انتقاد بسیاری از افراد قرار میگیرد و این موضوع مطرح می شود که چرا از معماری ایرانی یا اسلامی در نماهای ساختمانها  استفاده نمیشود

 

 

 

 

 

 

واقعیت اینست که هر  معمار ایرانی دوست دارد که الگویی متناسب با فرهنگ ایران زمین ارائه کند و لزوما از سبک های مدرن و یا کلاسیک دیکته شده غرب پرهیز کند

 

 

 

اماچرا این اتفاق بسیار نادر است و معماران ویا به عبارت صحیح تر سازندگان ترجیح می دهند از سبکی موسوم به سبک رومی تقلید کنند.

 

 واقعیت این است که سبک معماری مصطلح به رومی در واقع فقط مربوط به روم باستان نمی شود بلکه سیر عظیمی از تاریخ معماری را در بر میگیرد که شامل ایران باستان نیز می شود .کتیبه های تخت جمشید وسر ستون های زیبای آن را به یاد بیاوریم تا متوجه شویم در نماهای رومی به کرات از آنها استفاده می شود.

 

در واقع نماهای رومی به چند علت مورد توجه قرار میگیرند که در این نوشتار به اختصار درباره آنها توضیح کی دهیم .

 1 - گسترده شدن استفاده از سنگ تراورتن و معادن رو به گسترش آن ، تنوع و بازه قیمتی وسیع آن باعث شده تا ساختمان های سنگی که عمدتا بر اساس سبک های  دوران باستان طراحی می شوند دوباره مد شده وخیلی از سازندگان ویا حتی عموم مردم از این نوع طرح ها استقبال کنند

2- دیتیلها وجزئیات  این نوع ساختمان ها بسیار ساده تر از ساختمان های با سبک ایرانی اسلامی بوده و براجرای طاق ها ویا رواقهای قدیمی ترجیح داده شود.

3- به روز نشدن معماری اسلامی که مخصوصا در دو قرن اخیر کمتر شاهد سبکی نو و جدید از این نوع ساختمان ها بوده ایم .

به نظر شما استقبال مردم از نمای رومی چه تاثیری بر معماری شهر خواهد گذاشت ؟

 

بقیه تصاویر در ادامه مطلب  

باکو از دید تبریزی ساکن آنجا و لزوم بازنگری در شهرسازی تبریز

$
0
0
مطلب زیر را یکی از اعضای وبلاگ و دوست عزیزمان اورمان عنصری نوشته اند که چندین سال است در باکو مشغول تحصیلات تکمیلیند 

باكو شهريست كه حدود ٦-٧ سال پيش داراى بدترين كوچه ، خيابان ها مناظر كثيف و كهنه بود . تا اینکه مسئولان شهرى باكو به فكر ايجاد يك شهر زيبا ، تميز و مدرن افتادند ، تا با جذب توريست ،  هم  اقتصاد و هم شناساندن تاريخ ، دين و نام آذربايجان را بهبود بخشند . به همين علت عزم  خود را جزم  كرده و با مردم دست به دست داده و يك شهرى فوق مدرن و لوكس رو ساختن كه باكو ٦ سال پيش و اكنون غير قابل شناخت است 

هم اكنون هر سال چندين ميليون توريست از تمام نقاط دنيا به ديدن زيبايى هاى باكو مى آيند و باعث پيشرفت اقتصادى شديد اين كشور ميباشد . 

در همين راستا براى ساخت باكويى جديد از بهترين ها و زيباترين ها استفاده ميشود ، چون استفاده از بهترين ها در آينده كم هزينه تر ميباشد و ديگر نيازى به تعويض و تعمير هرچند ماه يكبار نيست.  از بهترين اسفالت گرفته تا بهترين خطكشى هاى روغنى و با دوام ، جدول هايى از جنس سنگ مرمر ، زيرگذرها و پارك هايى با كف پوش سراميكى و نرده هاى استيل . در كل باكو از سنگ هاى زيبا و با دوام ساخته شده و در عوض نيازى به مرمت تعويض و تعمير  ندارد و تميز كردن بسيار آسان از مزيت هايش است .

تمام پارك هاى باكو از كف پوش هاى سراميكى ديوارهاى مرمرى ، نيمكت هاى زيبا و استيلى و تنوع درختان زيبا و فانتزى ميباشد . متاسفانه در تبريز به جز ٢-٣ پارك ، به بقيه نميتوان عنوان پارك را لحاظ كرد . استفاده از اسفالت و حتى سنگ ريزه در پارك هاى تبريز ، قرار دادن نيمكت ها بر روى سطح خاكى و نور نا مناسب ، باعث شده به جاى ايجاد محيط مناسب و ارامش بخش ، باعث ايجاد خوف و وحشت در شب ها و وجود انواع حشرات و عقرب و رتيل به دليل خاكى بودن پارك ها و نوع پوشش نا مناسب فضاى سبز شود . 

استفاده از المان هاى زيباى شهرى ، مجسمه هاى بزرگ مشاهير ، آب نماهاى متنوع و زيبا ، نور پردازيهاى فوق العاده زيبا و وسيع شهر ، استفاده از انواع درختان فانتزى و چند صد ساله و كاشت انها در عرض يك شب ( كه در پست هاى اينده ، تك به تك در مورد اينها توضيح داده خواهد شد ) 

ساخت شبانه روزى ساختمان ها و پروژه هاى شهرى كه در عرض ٦ ماه تا ١ سال به اتمام ميرسند و باعث پيشرفت سريع باكو ميباشند . 

البته براى ايجاد شهرى مدرن و زيبا ، 50% مسئولان شهرى موظف به ساخت آن هستند و 50 % بقيه وظيفه شهروندان جهت نگهدارى و زيباتر شدن شهر ميباشد ، به طورى كه در باكو به هيچ وجه ديوار نويسى و يا خرابى لوازمات شهرى به دست شهروندان مشاهده نميكنيد . 

در پست هاى بعدى در مورد تك به تك مواردى كه در بالا گفته شد توضيحات كامل و وسيعى داده خواهد شد . 

 نویسنده: اورمان عنصری 

مقبره الشعرا را به برند تبریز تبدیل می کنیم

$
0
0

معاون فنی  عمرانی شهردار تبریز گفت :مقبره الشعرا را به برند تبریز تبدیل می کنیم

عبدالله پور گفت:مقبره الشعرا خط قرمز شهرداری تبریز است و ما سعی داریم تا این مکان فرهنگی و تاریخی راهمانند حافظیه شیراز به برند کلانشهر تبریز تبدیل نماییم .

 

معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز از احداث کتابخانه و گالری در این مجموعه خبر داد و گفت:با توجه به تاکید شهرداری تبریز بر تحت الشعاع قرار نگرفتن این مجموعه توسط ساختمانهای دیگر تصمیم گرفته شد تا هیچگونه پیشرفت ارتفاع در این منطقه نداشته باشیم .

وی به احداث پیاده راه 12 متری مقبره الشعرا اشاره کرد و ادامه داد: شهرداری  منطقه 10 تا کنون اعمال متفاوتی را در این زمینه انجام داده که اتصال مجموعه فرهنگی تاریخی مقبره الشعر به موزه قاجار و توسعه و بهسازی و نهایتا تکمیل این مجموعه از جمله آنهاست .

عبدالله پور افزود: عملیات این پروژه با احداث پارک قاجاری حد فاصل مقبره الشعرا تا موزه قاجار  با تملک املاک این محدوده آغاز شده است .

معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز گفت: تا کنون 67 میلیارد ریال و 20 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه،بهسازی و تکمیل پروژه مقبره الشعرا و احداث 12 متری مقبره به موزه قاجار هزینه شده است .

وی اظهار امیدواری کرد:با توجه به علاقه خاصی که مردم ایران زمین به شهریار ملک سخن دارند در 2 سال آینده جایگاه این شاعر نسبت به قبل بهبود قابل ملاحظه ای پیدا کند .

واگذاری ساخت متروی تبریز و بزرگراه تبریز -بازرگان به ترک ها

$
0
0
با سرمایه گذاری 1/8 میلیارد دلاری صورت گرفت:واگذاری ساخت خط سه  متروی تبریز و بزرگراه تبریز -بازرگان به ترک ها

 پروژه ساخت متروی تبریز و بزرگراه تبریز- بازرگان به ارزش مجموع ۱.۸ میلیارد دلار به یک شرکت ترکیه‌ای واگذار شد.

 

به گزارش تبریز مدرن به نقل از نصر نیوز، ایران با هدف افزایش همکاری‌های اقتصادی در عرصه بین‌المللی، در حال اجرای پروژه‌هایی مهم با همکاری ترکیه است. در کنار یک پروژه ساخت بزرگراهی 300 کیلومتری، امتیاز یک پروژه مهم زیرساختی در ایران نیز به یک شرکت ترک داده شده است.

ایران عملیات ساخت متروی تبریز را به شرکتبرگیز اینشاعت آنکارا واگذار کرده است.

برفو توتوملو، عضو هیئت مدیره شرکت برگیز  اینشاعت گفت: این پروژه ساخت مترو با هزینه 850 میلیون دلاری تکمیل خواهد شد.

وی افزود: «این خط مترو که ما بابت آن یک موافقتنامه اولیه به امضا رسانده‌ایم، از فرودگاه تبریز شروع می‌شود و با عبور از مرکز شهر، به جاده کمربندی می‌رسد. ما قصد داریم این پروژه را تا سال 2017 تکمیل کنیم. گروهی از مسئولان تبریز آمده‌اند و پروژه‌های قبلی ما را دیده‌اند.»

وی با بیان اینکه پروژه ساخت بزرگراه تبریز- بازرگان، به‌عنوان یکی از مهمترین پروژه‌های بزرگراهی ایران نیز به شرکت برگیز اینشاعت واگذار شده است، گفت: «ما یک پروژه ساخت بزرگراهی 255 کیلومتری را با ایران امضا کرده‌ایم. در این پروژه از مدل ساخت-اجرا-انتقال استفاده خواهد شد، و حدود یک میلیارد دلار هزینه خواهد داشت. با احتساب متروی تبریز این دو پروژه 1.8 میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.»

برای احداث بزرگراه تبریز- بازرگان، ایران , ترکیه یک شرکت مشترک ایجاد کرده‌اند. شرکت برگیز اینشاعت 65 درصد و وزارت راه و شهرسازی ایران 35 درصد سهام این شرکت جدید را دارا هستند.


چند خبر خوب از زبان شهردار

$
0
0
شهردار تبریز:
تبریز، از تولیدکنندگان واگن در کشور و منطقه می‌شود
 پروژه اتوبان دوم جنوبی شهر تبریز اجرایی میشود 
مشکل آیسان حل میشود 
 

 شهردار تبریز از اشتغال‌ 700 نفر در شهر تبریز، با راه‌اندازی مرکز مونتاژ واگن‌های سه‌ کلان‌شهر کشور در شهر تبریز خبر داد و گفت: با انتقال صنعت واگن‌سازی، تبریز، از تولیدکنندگان واگن در کشور و منطقه خواهد شد.

 به گزارش شهریار، دکتر صادق نجفی در نشست مشترک با اعضای شورای اسلامی شهر و از معاونان و مدیران شهرداری تبریز، با بیان این مطلب، به آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص پروژه قطار شهری اشاره کرد و گفت: با توجه به این که امکان مسافر‌گیری و ارایه خدمات مطلوب، با یک رام، وجود ندارد، سعی کردیم با اضافه کردن حداقل یک یا دو رام دیگر، راه‌اندازی مترو را با کیفیت و خدمات مناسب‌تری، مورد توجه قرار دهیم؛ به همین منظور، با توجه ویژه معاونت عمرانی وزارت کشور و توافقات صورت‌گرفته با هیئت چینی، مقرر شد، در اولین فرصت، دو رام دیگر، تحویل متروی تبریز شود.

وی افزود: با اضافه شدن رام‌های مورد نیاز در سه مرحله، تعداد رام‌های قطار شهری تبریز، سال آینده، به هفت رام خواهد رسید.

شهردار تبریز با بیان این که از مجموع 315 واگن خریداری شده برای سه کلان‌شهر تبریز، اصفهان و شیراز، 100 واگن تکمیل‌شده، متعلق به شهر تبریز است، متذکر شد: با این حال، 215 واگن بعدی، به صورت مونتاژ‌نشده وارد کشور می‌شود.

صادق نجفی تصریح کرد: با توجه به این که از این مجموع، 100 واگن متعلق به شهر تبریز است، درخواست ما مونتاژ این قطعات در تبریز بود و در این راه، علی رغم برخی مقاومت‌ها و رقابت‌های شدید، با ارایه دلایل خود به معاون ریلی معاون اول رییس‌جمهور و همچنین وزارت‌های کشور و صنایع، موفق شدیم این امتیاز ارزشمند را نصیب شهر تبریز کنیم.

شهردار تبریز با اشاره به این که دپوی لاله، به عنوان آورده شهرداری تبریز در این فرآیند مطرح است، گفت: با انتقال صنعت واگن‌سازی، تبریز، پس از شهرهای تهران و اراک که سابقه طولانی در این فناوری دارند، به عنوان یکی از تولیدکنندگان واگن در کشور و منطقه مطرح شده و اشتغال دست‌کم 700 نفر تامین خواهد شد.

شهردار تبریز با بیان این که واگن‌های مونتاژشده بر اساس جدول زمان‌بندی، بین سه شهر تبریز، اصفهان و شیراز توزیع خواهد شد، اظهار داشت: این مزیت مهم، علاوه بر موضوع فناوری و بحث اشغال، در کنار ظرفیت‌های صنعتی شهر تبریز قرار گرفته و می‌تواند در یک فضای هم‌افزایی، جایگاه صنعتی شهر را رونق ببخشد.

وی ضرورت اجرای پروژه اتوبان جنوبی شهر تبریز را از دیگر، محورهای مورد توجه شهرداری خواند و گفت: این پروژه که در سفر اوایل سال وزیر راه و شهرسازی، مورد تاکید ایشان نیز قرار داشت،  به طول 40 کیلومتر بوده و در صورت اجرا، نقش مهمی در روان‌سازی ترافیک و کاهش تصادفات شهر خواهد داشت.

نجفی ادامه داد: با توجه به ضرورت اجرای این پروژه و کاستی‌هایی که دولت برای ورود به این موضوع دارد، آمادگی خود را برای  مشارکت در اجرای پروژه و همچنین آزادسازی حاشیه اتوبان برای بدنه‌سازی اعلام کرده‌ایم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به وضعیت پروژه آیسان و راهکارهای شهرداری تبریز برای این پروژه اشاره کرد و افزود: طبق قرارداد آغاز پروژه، مقرر بود پروژه در مدت 7 سال به پایان برسد؛ اما با این حال، امروز تنها شاهد پیشرفت سه درصدی پروژه هستیم.

شهردار تبریز ادامه داد: با هماهنگی‌ها و جلسات صورت گرفته با سرمایه‌گذار پروژه، مقرر شده است تا تعلل و بدهی سرمایه‌گذار، از سهم وی کسر شود؛ همچنین سعی داریم با ورود شرکت عمران و توسعه و تزریق و تزریق اعتبار لازم، پروژه را حداقل به مرحله اسکلت برسانیم.

صادق نجفی در بخش دیگری از سخنان خود، به همکاری سرمایه‌گذاری با بنیاد تعاون ارتش در حوزه های داروسازی و فولاد اشاره کرد و افزود: تحقق این موضوع، در کنار ارتقای ارزش افزوده شهر و توسعه و عمران شهری، در تامین اشتغال نیز موثر واقع خواهد شد.

شهردار تبریز تاکید کرد: در هر حال، به شیوه‌نامه مصوب سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر، پایبند هستیم و مصمیم تا با حمایت، نظارت و هدایت ارزشمند شورا، گام های جدی برای تحول اساسی شهر تبریز برداریم.

برج شهر آماده افتتاح شد

$
0
0

برج شهر  آماده افتتاح شد 

 

 

 پروژه تجاری اداری برج شهر  با 14 طبقه در زمینی به مساحت ۱۱۹۱۶ متر مربع در حد فاصل بزرگراه استاد شهریار و بلوار۲۹ بهمن واقع شده است. این بنا دارای 65 واحد تجاری در 4 طبقه و یک طبقه فود کورت و 50 واحد اداری در 6 طبقه و رستوران جلالی در طبقه 12 و  پارکینگ با گنجایش 100 خودرو در دو طبقه زیرین است

 

برج شهر ابتدا با اسم برج بلوار مطرح شد ولی بعدابا تغئیر نام توسط مالکینش مواجه شد .



پارکینگ این مجتمع گنجایش100 خودرو را دارد که دسترسـی به آن از طریق 3 دستگاه آسانسور و 6 راه پله تعریف شده است.همچنین فضای تهی مرکزی "void"موجب تامین دید گسترده واحدهای تجاری و اداری نسبت به همدیگر می شود. و در کنار 6  پله برقی ارتباط دهنده طبقات کافی شاپ احداث خواهد شد که بر زیبایی ووید مرکزی مجتمع خواهد افزود

 

ویژگی برجسته ی مجتمع ، نحوه ارتباط طبقات با یکدیگر است. که در آن ضمن تامین ارتباط عمودی طبقات از طریق۶ دستگاه پله برقی و یک  دستگاه آسانسور شیشه ای مشرف به وید ، طبقات با شیب ملایمی به هم مرتبط اند.





همچنین از دیگر ویژگیهای این مجتمع می توان به : همجواری بابزرگراه استاد شهریار شاهراه ارتباطی شرق و غرب شهر وبلوار ۲۹ بهمن شاهراه دیگراتصالی آبرسان و دانشگاه به ائل گلی و دیگر شهرکهای شرقی شهر و نیر قرار گرفتن در مجاورت ایستگاه شماره۶ مترو اشاره کرد 


 

 

نکته منحصر بفرد این پروزه معماری بسیار زیبای آن است که در سال ۸۸به عنوان سومین طرح برگزیده معماری تبریز انتخاب شده بود.

این مرکز خرید طی روزهای آتی رسما افتتاح خواهد شد 

 

 

بقیه تصاویر  در ادامه مطلب 

توسط سازمان زیباسازی انجام گرفت:نصب 12 تلوزیون شهری جدید در تبریز

$
0
0
مدیر عامل سازمان زیباسازی خبر داد :امسال با نصب 12 تلویزیون شهری گام بزرگی در راستای توسعه تبلیغات دیجیتالی برداشتیم .

 
مدیرعامل سازمان زیباسازی خبر داد : امسال با نصب 12 تلویزیون شهری گام بزرگی در راستای توسعه تبلیغات دیجیتالی برداشتیم 
مدیرعامل سازمان زیباسازی از نصب دوازده تلویزیون شهری بزرگ برای اولین بار در سطح شهر خبر دادند و این اقدام را گام بزرگی در راستای توسعه تبلیغات دیجیتالی شهر برشمردند . 

به گزارش روابط عمومی سازمان زیباسازی ؛ مهندس امجدی با تشریح این اقدام بزرگ اعلام کردند امسال بمنظور دستیابی به توسعه جهشی تبلیغات دیجیتالی شهر ، علاوه بر سرمایه گذاری خود سازمان ، روشهای مشارکتی با بخش خصوصی را اجرایی کردیم که با استقبال عالی سرمایه گذاران روبروی شد و توانستیم چندین تلویزیون بزرگ شهری را به تلویزیون های محدود قبلی شهر بیافزاییم. 

امجدی یکی از بزرگترین و مهمترین اقدامات در دست اجرای سازمان در حوزه تبلیغات شهری را توسعه تبلیغات دیجیتالی و تجهیز تلویزیونهای شهری در معابر پرتردد شهر خواندند و اعلام نمودند در ابتدای سال جاری سهم سازمان زیباسازی از تلویزیونهای شهری تبریز تنها سه مورد بود که طی تفاهمات مذکور ، طی سال جاری 12 تلویزیون شهری به تبلیغات دیجیتالی شهر افزوده شد .

ایشان از تلویزیونهای شهری به عنوان یکی از پردرآمد ترین طرح ها برای سرمایه گذاری نام بردند و اعلام نمودند تلویزیونهای شهری علاوه بر جذابیت فراوان برای عابرین ، موجب شادابی و سرزندگی محیط شهری نیز میگردند بنابراین گزارش مهندس امجدی محل نصب تلویزیونهای شهری فوق الذکر را به شرح زیر برشمردند :
1- برج بلور میدان جانبازان
2- فلکه بزرگ ولیعصر 
3- اداره برق در گلکار 
4- مقابل شهرداری منطقه دو 
5- پل سرداران فاتح 
6- بانک تجارت خیابان امام خمینی 
7- میدان حکیم نظامی با مشارکت بنیاد شهید و بیمه آسیا و شهرداری تبریز
8- لاله پارک
9- پارک طولی اندیشه
10- پارک یادگار امام
11و12- مرکز خرید اطلس(دو مورد)


 

لونا پارک سرپوشیده در تبریز

$
0
0
عضو هیئت رییسه شورای اسلامی شهر:
احداث لوناپارک زمستانی، از نیازهای تفریحی شهر است
 
عضو هیئت رییسه شورای اسلامی شهر تبریز، احداث لوناپارک زمستانی را از جمله نیازهای تفریحی شهر تبریز خواند.
 

به گزارش تبریز مدرن، سعید محدث،  با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به وضعیت آب و هوایی شهر تبریز و دوره نسبتاً طولانی سرما در این شهر، ایجاد پارک مسقف برای سپری کردن اوقات فراغت در فصل زمستان ضروری است.

 
وی افزود: پیش‌بینی برنامه‌های مختلف تفریحی و تجهیزات و لوازم مختلف تفریحی برای سنین مختلف در چنین مرکزی، از مشکلات نوجوانان و جوانان و دغدغه خانواده‌ها برای سپری کردن اوقات فراعت در فصل سرما خواهد کاست.
 
عضو شورای اسلامی شهر تاکید کرد: ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تقویت روحیه نشاط، از جمله ضروریاتی است که در صورت اهتمام جدی، از آسیب‌های متعدد اجتماعی و فرهنگی خواهد کاست.
 
محدث با تاکید بر اجرای برنامه‌ریزی مدوام در این موضوع، تصریح کرد: این اهتمام، بدون این که محدود به دوره خاصی باشد، باید متناسب با فصل‌ها و دوره‌های مختلف زمانی پیگیری شود. 

بازار بزرگ تبریز جزو مقصدهای توریستی 2015

$
0
0
بازار بزرگ تبریز جزو مقصدهای توریستی 2015  
 
   مجله تخصصی سفر و سرگرمی (‌Travel & leisure) در آخرین گزارش خود، جذاب‌ترین مقاصد گردشگری را در سال 2015 معرفی کرده است. به معرفی 50 مقصد جذاب براساس اخبار و روندهای صنعت گردشگری، آژانس‌های مسافرتی تراز اول و کارشناسان محلی بوده است. این‌ مقاصد از مجتمع نوظهور هنری در آلمان گرفته تا امتداد شن‌ها در سواحل کارائیب، مکان‌هایی هستند که نقشه سفر را تغییر می‌دهند. ایران نیز یکی از این 50 مقصد معرفی شده است. نکته جالب این فهرست آن است که تعداد مقاصد کمتر شناخته شده در آن بیشتر است و همچنین مقاصد آسیایی سهم عمده‌ای در این لیست دارند.

براساس این گزارش، موطن پانداها در چنگدو در چین، با سیاست جدید سفر 72 ساعته، بدون نیاز به ویزا و موجی از افتتاح هتل‌ها، گردشگران زیادی را به این منطقه جذب می‌کند. در ژاپن، ارزش دلار دوباره افزایش یافته است و این مساله برای گردشگرانی که قصد سفر به این کشور و بازدید از تفرجگاه نیسکو یونایتد هوکایدو را دارند، فرصت مناسبی فراهم کرده است. 
ایران، مراکش، چنگدو چین، روتردام هلند، استامبول، میلان، مسقط عمان، موزامبیک، کوبا، دارمسالا هند، هائیتی، هنگ کنگ، جاکارتا اندونزی و... از جمله مقاصدی هستند که مجله سفر و سرگرمی آنها را معرفی کرده است.

  میزبانی ایرانیان صلح‌جو از گردشگران 
براساس گزارش این مجله، ایران یکی از مقاصد جذاب گردشگری در سال جدید میلادی است. این کشور واقع در خاورمیانه از نظر فرهنگی بسیار غنی است. ایران مدرن چیزهای فراوانی برای ارائه کردن به گردشگران دارد. این گزارش اضافه کرده است: گنجینه‌های معماری و مکان‌هایی که درفهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌اند و آثار باستانی ایران، از جمله بقایای پرسپولیس و مساجد اصفهان و موزه کاخ سلطنتی در تهران، از جاذبه‌های گردشگری این کشور محسوب می‌شوند. بازار بزرگ تبریز، باغ‌های شیراز و شهر کویری یزد نیز از دیگر جاذبه‌های گردشگری ایران هستند که ارزش بازدید را دارند. در همه شهرهای ایران، ایرانیان صلح‌جو از گردشگران میزبانی خواهند کرد.

  مراکش، کشور «ریاض»ها
طبق این گزارش، شهر مراکش برای یک دهه در فهرست مقاصد همه مراکشی‌ها بوده است. شهر «فاس» که در 240 مایلی شمال شرق این کشور واقع شده، اغلب به‌عنوان مقصد بعدی به شمار می‌رفته است. اما به آرامی این مساله تغییر کرد، زیرا مردم محلی «ریاض»‌ها را بازسازی کردند و هتل‌ها، رستوران‌ها و گالری‌ها در این شهر ظهور پیدا کردند. مجله سفر و سرگرمی تصریح کرده است: «ریاض» به خانه‌های سنتی مراکشی گفته می‌شود که دارای باغ و حیاط اندرونی است. بهترین هتل این شهر هتل صحرایی است که دارای یک رستوران روی پشت‌بام، 50 اتاق و استخری مشرف به مناظر زیبا است. از دیگر جاذبه‌های گردشگری این شهر رستوران شماره 7 است که در آن جمعی از سرآشپزهای تحسین شده به صورت گردشی آشپزی می‌کنند. این ابتکار توسط تارا استیونز، نویسنده بریتانیایی در حوزه غذا و استفان دی رنزا، اهل آمریکا صورت گرفته است. از سوی دیگر در سال 2015 فرودگاه توسعه یافته این شهر کار خود را آغاز می‌کند و پذیرای 5/2 میلیون مسافر خواهد بود.
 
  رتردام و بلندپروازی‌های آینده‌گرایانه 
اگر آمستردام را نماد ظرافت دنیای قدیم درنظربگیریم، شهر بندری رتردام سمبل بلندپروازی‌های آینده‌گرایانه است. مرکز خرید مدرن این شهر به یکی از جاذبه‌های گردشگری تبدیل شده است. براساس این گزارش، مارکت‌هال از دیگر جاذبه‌های این شهر است که ارزش دیدن را دارد و به شکل کلبه اسکیموهاو نعل اسب ساخته شده؛ دارای 96 غرفه، 20 فروشگاه، 9 رستوران و 228 آپارتمان است. این مکان به‌عنوان بزرگ‌ترین اثر هنری هلند به شمار می‌رود.

  استانبول، همچنان پربازدید
ترکیه نیز همچنان در لیست جذاب‌ترین مقاصد است. طبق گزارش این مجله، ناآرامی‌های سیاسی در ترکیه گردشگران را از بازدید از این شهر منصرف نکرده است؛ به طوری که تعداد گردشگران به رکورد جدیدی رسیده است و هتل‌ها تلاش می‌کنند خود را با این رشد تقاضا وفق دهند. در ماه سپتامبر گروه هتل‌های رافلز در منطقه تجاری گلیتزی زورلو سنتر فعالیت خود را آغاز کرد. هتل والت نیز در ماه مارس شعبه‌ای را در منطقه کاراکوی افتتاح کرد.

  چنگدو، 72ساعت بدون ویزا
شهر چنگدوی چین، که به‌دلیل 1600 پاندای ساکن در این منطقه مشهور است، سیاست بازدید 72 ساعت بدون نیاز به ویزا را در پیش گرفته و این مساله سفر گردشگران به این شهر را تسهیل کرده است. این گزارش تصریح کرده است: اقامت بیش از 72 ساعت در این شهر، ارزش دارد. یکی از جاذبه‌های این شهر مرکز جهانی قرن جدید، بزرگ‌ترین ساختمان جهان است؛ دارای یک ساحل مصنوعی. به فاصله 30 دقیقه خارج این شهر، جنگل‌های بکر بامبو در نزدیکی کوه کینگ‌چنگ که درفهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است، قرار دارد. این منطقه زادگاه تائوییسم است.

  میلان، میزبان اکسپو 2015 
میزبان اکسپو 2015، در مرکز توجه قرار دارد. مجله سفر و سرگرمی اضافه کرده است: میلان برای اکسپو 2015 بیش از 60 غرفه سفارشی توسط افرادی همچون نورمن ناستر و دنیل لیبسکند ساخته است. این نمایشگاه از تاریخ اول مه تا 31 اکتبر 2015 در این شهر برگزار می‌شود و گردشگران بسیاری را به این شهر روانه خواهد کرد.

  مسقط، سفر به هزارویک شب
طبق این گزارش، فاصله مسقط -پایتخت عمان- از دبی تنها یک پرواز کوتاه است. سفر به عمان مانند ورق زدن صفحه‌ای از صفحات کتاب هزار و یک شب است. در این شهر باستانی هوا با عطر کند و پر شده است، مردان رداهای سفید می‌پوشند و زنان لباس‌های نگین‌دار به تن می‌کنند. در این شهر قلعه‌های قرون‌وسطایی، کاخ‌های زیبا و مساجد دارای گنبد طلا وجود دارد. از دیگر مناطق گردشگری عمان شهر ساحلی صلاله است که به‌ویژه در تابستان مورد توجه قرار می‌گیرد. شهر باستانی نزوی نیز از جاذبه‌های گردشگری عمان به شمار می‌رود.

  موزامبیک و جاذبه‌های دریایی
سواحل و جزایر موزامبیک از جاذبه‌های گردشگری این منطقه محسوب می‌شود. مجله سفر و سرگرمی خبر داده است: در سال 2015 در جزیره بنگورا 10 خانه کوچک و دو ویلا در حاشیه پارک ملی به بهره‌برداری می‌رسد. هنگام غواصی در این جزیره می‌توان صخره‌های مرجانی، لاک‌پشت‌های دریایی و گونه نادر فیل‌های دریایی را تماشا کرد.

  جشنواره هنری هاوانای کوبا
طبق پیش‌بینی این مجله، کاهش محدودیت‌های سفر به کوبا برای آمریکایی‌ها، موجب خواهد شد گردشگران آمریکایی بیشتری به این کشور سفر کنند. گردشگرانی که به کوبا سفر می‌کنند می‌توانند از منطقه ترینیداد که در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است، دیدن کنند. گردشگران همچنین می‌توانند از جشنواره هنری هاوانا که از ماه مه 2015 آغاز می‌شود بازدید کنند.

  جاکارتا به جای بالی
این گزارش در ادامه درباره اندونزی تصریح کرده است: پیشتر در مجلات معتبر گردشگری بالی به عنوان مقصد گردشگری اندونزی معرفی می‌شد، اما زمانه تغییر کرده است و هتل‌های مشهوری ازجمله فیرمونت، رافلز و اس‌تی.رجیست به ترتیب در ژانویه 2015، فوریه 2015 و ژانویه 2016 شعبه‌های خود را در جاکارتا افتتاح می‌کنند. از سوی دیگر فرودگاه دوم این شهر نیز افتتاح شده است و شرکت هواپیمایی محلی گارودا از فرودگاه هیترو لندن پرواز مستقیم به جاکارتا انجام می‌دهد.

  پاسگاه هنگ‌کنگ، مرکز فرهنگی می‌‌شود
پاسگاه مرکزی پلیس هنگ‌کنگ که مربوط به قرن نوزدهم است قرار است در اواخر سال 2015 یا اوایل سال 2016 به عنوان مرکز رویدادهای فرهنگی آغاز به‌کار کند. این گزارش با اعلام این خبر خاطرنشان کرده است: این شهر همچنین دارای فروشگاه‌های مدرن، گالری‌هایی که آثار هنرمندان محلی را به نمایش می‌گذارند و رستوران‌ها و مدارس آشپزی متفاوت است.

  ققنوس هائیتی!
مجله سفر و سرگرمی با تشبیه هائیتی به ققنوس عنوان کرده است: هائیتی در پنجمین سالگرد زمین‌لرزه 7 ریشتری که این جزیره واقع در غرب دریای کارائیب را ویران کرد، همچون ققنوس از ویرانه‌ها برمی‌خیزد. در پورتو پرینس، 10 شهر این منطقه ساخت هتل‌های جدید را به پایان رسانده‌اند و قرار است هتل 175 اتاقه ماریوت اوایل سال 2015 افتتاح شود.

  زائران به سوی «محراب» هند
«دارامسالا» در زبان سانسکریت به معنی محراب است. طبق همین گزارش، این منطقه آماده پذیرایی از موج جدیدی از زائران است. قرار است در اواخر سال 2015 در خارج این شهر هتل راس کانگرا افتتاح شود. گردشگران در این هتل می‌توانند از تمرینات یوگا لذت ببرند.
Viewing all 652 articles
Browse latest View live